Lidt om orkestret KORT VARSEL

Her er deres egen beskrivelse fra deres hjemmeside:

 


Danmarks Gladeste Orkester - uden undtagelse!! ;)

Vi er et anderledes orkester end de fleste. Der findes næppe et orkester der engagerer sig mere i dit arrangement end os – og vores success-kriterie er at dine gæster går hjem med ømme fødder og hæse stemmer! Vi har en spilleglæde der er stærkt smittende og hver gang spilles der som var det sidste gang vi får lov. Vi er ganske vanedannende og har derfor byfester, halfester, firmaer etc. der booker os år efter år – nogle af dem 6 år i træk nu – så vi er slet ikke i tvivl om at vi faktisk ER Danmarks Gladeste Orkester! ;)

Vi gør en hel del mere ud af lyd og lys (og selvfølgelig også musikken) end de fleste andre gode bands, så dine gæster får en noget større oplevelse af et festband end de forventer.

Med to sangere (M+K) i front, dækker vi et bredt repertoire hvor alle kan være med - Justin Timberlake, Tina Turner, TV2, Dodo & The Dodos, Gnags, Abba, Shawn Mendes etc. Fællesnævneren er at dine gæster ikke kan stå stille, når først vi er gang.

Afhængig af arrangementet kan vi starte med at spille stille eller festligt (alt efter dit ønske) under spisning. Når festen for alvor starter, tændes der for lyset, røgen, den sprøde lyd og magien slippes løs. Tillader stedet det, medbringer vi konfettikanoner. Vi kan også tilbyde at tage Danmarks største sæbeboblemaskine med – så er festen total.

Bassisten i Kort Varsel har en lang karriere som DJ, så i alle pauser fylder han gulvet og holder festen varm til bandet har ladet op igen.

Det kalder vi NONSTOP party…!

Referencerne tæller bl.a. halfester/byfester i Årslev, Aunslev, Balling, Tistrup, Nr. Søby, St. Rise, Herrested, Ørbæk Marked, Hesselager, Ullerslev, Stubbekøbing, Langeskov Marked, Rolfsted… firmafester hos bl.a. Isover, OUH, RAH, Falck, KMD, KPMG, Budweg, Halsnæs Kommune, Odense Marcipan, GF Forsikring samt et hav af fødselsdage og bryllupper.

Vi er glade og medgørlige så vi sammen kan skabe årtiets fest - så kontakt os nu ganske uforpligtende.

En arrangør sagde for nylig: " Kan så meget bekræfte, at Kort Varsel gør alt for at festen bliver en succes. Årslev Boldklub har afholdt Halgal Halbal 80’er fest sidste år. Kort Varsel var en stor del af at festen blev en kæmpe succes. De havde masser af lys og effekter med.Desuden pyntede de indgangen med lys og røgeffekter som gjorde helhedsbilledet af ankomst og fest helt perfekt. Og musikken og engagementet i festen er helt unik. Det var så stort... så ja skal du have fest og med et af Danmarks bedste festbands skal du vælge Kort Varsel."

Hør musikken her