Helsinge Hallerne er stolte af at modtage GREEN SPORT FACILITY miljømærke

 

Helsinge Hallerne har gennem de sidste 2-3 år målrettet arbejdet på at tænke miljø ind i hverdagen, ved udskiftning af lyskilder til LED, vandbesparende toiletter/armaturer/brusepaneler, miljørigtige rengørings produkter, omstilling til varmepumper i sommerhalvåret og udskiftning af cafeens engangsemballage til miljørigtige produkter.

Helsinge Hallerne er i en gruppe på ca. 100 idrætsanlæg i Danmark, som har været med i Green Key, der viser, at anlægget gør en indsats for at passe på miljøet og som primært kendes fra hoteller. Men nu er ordningen blevet voksen nok til at klare sig selv og flytter derfor hjemmefra under navnet Green Sport Facility.

OM GREEN SPORT FACILITY
Green Sport Facility er et miljømærke for idrætsanlæg, som sportshaller, svømmeanlæg, sportspladser, skøjtehaller og arenaer. Ordningen er en søsterordning til Green Key, som findes på hoteller og som følger samme tankegang, principper og kontrolforanstaltninger.

Ordningen belønner anlæg, der tænker bæredygtigt og gør en ekstra indsats for at passe på miljøet og lokal området. Det sker ved både at gøre en indsat i forhold til eget anlæg, men også ved at informere og arbejde for at brugere, foreninger og samarbejdspartnere bidrager til og støtter op om det bæredygtige arbejde.